Adidas Campus 80s Bold Gold/Cloud White

Moderatore: opux

x8pm318z
Messaggi: 3
Iscritto il: 19/09/2021, 3:24

Adidas Campus 80s Bold Gold/Cloud White

Messaggioda x8pm318z » 19/09/2021, 3:31

Immagine


Strakke kleurblokken en een Adidas Heren premium look landen op deze nieuwe colorway van de adidas Campus 80s. De tijdloze low-top sneaker wordt bedekt met een College Burgundy, Footwear White en College Navy kleurenschema terwijl het hele bovenwerk een boterachtige suède make-up krijgt in alle eerder genoemde tinten. Wit wordt vervolgens toegevoegd voor contrast omdat het op de leren drie strepen-branding op de zijpanelen en het hiellipje wordt geplaatst, samen met een gebroken witte rubberen zooleenheid.


Van de twee is de "Core Black" visueel het meest divers. Terwijl de suèdelagen langs de Adidas Zwart zijkant, tong en hiel donkerder zijn in hun neutrale tint, vallen de veters, Three Stripes en zool op dankzij het gebruik van een lichtere crème. De laatste toon loopt ook verder terug op de voering, terwijl de met een klaver gemarkeerde branding op de tong en het achterste lipje in een meer gebleekte variëteit eindigen. Ter vergelijking: het alternatief "Chalk White" is in feite één noot, de verschillende delen lijken slechts marginaal van elkaar te scheiden.


Net als de eerdere creaties van de availablermore opdruk, komt de Campus volledig neutraal en achromatisch aan, het bovenwerk is bijna volledig Triple Black. En hoewel het schijnbaar te eenvoudig lijkt, compenseert het wat het mist in kleur met materiaal, aangezien elk paneel een glans heeft dankzij de eersteklas lederen constructie. Deze omhullen de teenendoos, het zijprofiel, de Three Stripes en alles ernaast, terwijl het merk zowel bij de tong als de zijkant contrasteert in aanvulling door gouden print en tekst.


De schoen heeft een overwegend Adidas Campus 80s Bold Gold/Cloud White suède bovenwerk waarbij elk deel van de schoen de verschillende ego's van Durden vertegenwoordigt, terwijl de naam van het personage op de tong is aangebracht. De finishing touch is de wit gemarmerde loopzool met de tekst "Fight Club" in de klassieke neonroze kleurtint. Bekijk de collab hieronder van dichtbij.


https://www.availablermore.com/