Adidas NMD R1 Dash Grey/Core Black/Glow Blue

commenti alle notizie apparse sulle riviste di settore e non

Moderatore: opux

m7lm5xwu
Messaggi: 3
Iscritto il: 17/09/2021, 5:02

Adidas NMD R1 Dash Grey/Core Black/Glow Blue

Messaggioda m7lm5xwu » 17/09/2021, 5:21

Immagine


Adidas Originals serverede i sin indledende farvebane "Footwear White/Solar Red/Shock Blue" - selv en Adidas Dame ode til de originale Primeknit NMD'er - og har set på fremtiden for designet af dette par. Inspireret af den uendelige loop af dataoverførsel har dette par til formål at transportere os til en virtuel verden og gør det med et væld af tekniske elementer.


Sprøde hvide rør placeres Adidas Sort langs kanten af ​​kraverne efterfulgt af et tonalt Trefoil -logo øverst på tungen. At springe ud fra den sorte krop er adidas 'Three Stripes -motiv i blanke belægninger, der giver skoen ekstra tekstur. Desuden vikler en frosthvid strimmel med gentagen “adidas” branding rundt om den nederste del af skoen, modsat den optimerede helt sorte BOOST mellemsål.


Ren Primeknit er blevet brugt på sidepanelerne, med siden et logo med "NMD: ATA FLOW" og aroundselect medialet viser en stregkode sammen med adidas Originals 'Herzogenaurach HQ -adresse. Dette ledsages af "Solar Red" -detaljer, der aflæser tal på det mediale bagkvarter og forreste kvartal, hvor sidstnævnte let kommer ind i NMD_R1 Spectoos mere tekniske område.


Tåboksen, vampen og tungen er lavet af et fleksibelt neoprenlignende stof, der er svejset tæt med Adidas NMD R1 Dash Grey/Core Black/Glow Blue taping på sømmene på øjenstikket, mens mere "NMD: ATA" mærke vises på den nye tunge fane. Ren plast er blevet brugt på de mærkehælede faner og hælkomponenterne såsom kop- og trækmærket, mens BOOST-sålenheden serveres i hvidt sammen med “Shock Blue” og “Solar Red” -detaljerede mellemsålspropper. Afrundingen af ​​parret er dens halvgennemsigtige ydersål.


https://www.aroundselect.com/